Fixa Laddplats!

Utbildning för bostadsrätts- och samfällighetsföreningar.
shutterstock_633070727.jpg

Fixa laddplats till bostaden!

Bästa sättet att ladda elbilen under natten är vid bostaden. Men hur funkar det om man bor i lägenhet? Inom projektet Fixa Laddplats hjälper vi er bostadsrätts- eller samfällighetsförening att ställa krav, hitta rätt pris och söka stöd för installation av laddplatser.

Anmäl dig till en av våra kostnadsfria utbildningsträffar:

> GÖTEBORG 8 MAJ kl 18–21 i Folkets Hus. Sista anmälan 1 maj

> TROLLHÄTTAN 22 MAJ kl 18–21 i Folkets Hus Kulturhuset. Sista anmälan 21 maj

> BORÅS 7 JUNI kl 18–21, Quality Hotel Grand. Sista anmälan 5 juni

> GÖTEBORG 28 AUGUSTI kl 18–21, Folkets Hus. Sista anmälan 26 augusti

> SKÖVDE 4 SEPTEMBER kl 18–21, Kulturhuset. Sista anmälan 2 september

Fler skaffar elbil - men var ska man ladda över natten?

Antalet elfordon i Sverige ökar kraftigt och kommer att öka ännu mer de närmaste åren. För boende i lägenhet blir en viktig fråga var bilen ska laddas under natten. Men hur går man tillväga för att installera laddplatser i anslutning till sitt flerbostadshus? Hur debiteras förbrukningen, hur ansöker man om bidrag och hur skriver man en offertförfrågan?

Kostnadsfri utbildning

Det är några av de frågor vi ger svar på i projektet Fixa Laddplats! Vårt utbildningspaket innehåller mallar, checklistor och steg-för-steg-guider som hjälper er i arbetet med att skaffa laddplatser. På våra kostnadsfria träffar möter ni också leverantörer av laddplatser som presenterar sina lösningar och hjälper er att komma igång.

Anmäl er till EN AV våra utbildningsträffar

Under 2018 arrangerar vi fem utbildningsträffar för bostadsrättsföreningar och samfälligheter i Västra Götaland. På varje träff får ni en helhetsbild av laddfordon, ekonomi och stöd. Vi ger er struktur och går steg för steg igenom processen att fixa laddplats. Efter träffen kan ni fortsätta arbetet med stöd av vårt utbildningsmaterial.

Projektet drivs av Hållbar Utveckling Väst, energikontoret i Västra Götaland, med finansiering från Västra Götalandsregionen och Naturvårdsverket.

      

Alla projekt