cropped-vgr18-koimg_3842_04332.jpg
Foto: Fotograf: Jacob Lagercranz

Framtidsspaningar om biogasens roll och hur vi drar nytta av det i Västsverige

Göteborg
11 april, 2018 - 08:0010:00

Den 11 april 2018 arrangerades det första frukostseminariet med Biogas Västs nya processledarteam på plats. Stafettpinnen är nu officiellt överlämnad till Bo Ramberg och Joel Karlberg.

Seminariet bjöd utöver frukost på framtidsspaningar från kemiindustrin och transportsektorn om trenderna för biogasens utveckling och roll både i Sverige och omvärlden.

Under applåder lämnades stafettpinnen över från den gamla till den nya processledningen. På bilden syns från vänster Tula Ekengren och Hanna Jönsson Västra Götalandsregionen, och Joel Karlberg och Bo Ramberg på Hållbar utveckling Väst.

Den nya processledningen Bo Ramberg och Joel Karlberg uppmanade de deltagare som ännu inte redan gjort det att höra av sig, och spela in sina behov och idéer för hur Biogas Väst kan göra ännu mer nytta i framöver.

PÅ PROGRAMMET

  • Biogasens roll idag och möjligheter framöver inom kemiindustrin, Anna Berggren, Business Development & Market Segment Manager, Perstorp AB
  • Trender inom transportsektorn i Sverige och Europa – var finns biogasen? Jakob Lagercrantz, 2030-sekretariatet  
  • Framtidsspaning om biogasens roll, Bo Ramberg, ny processledare Biogas Väst 

Samtal om vad trenderna innebär för Västsverige och hur vi bäst drar nytta av samverkan inom Biogas Väst 2018 som leddes av moderator Jakob Lagercrantz.

Du hittar alla program-PDFer här till höger på sidan.