pauline-ekoff-web-470x320.jpg

Pauline Ekoff

Projektledare och samordnare av företagsrelaterade projekt

Pauline arbetar som projektledare och samordnare av företagsprojekten, regionala noder för energikartläggningsstöd och energieffektivseringsnätverk. Hon har läst maskinteknik med inriktning mot energisystem vid Linköpings universitet. Innan Pauline började på Hållbar utveckling Väst har hon arbetat inom fjärrvärmebranschen och inom kommunal verksamhet med energifrågor.

Vid sidan av arbetet har Pauline läst en 2-årig utbildning på yrkeshögskolan i Mölnlycke och kan nu även kalla sig hållbarhetssamordnare.

Utanför arbetet fylls tiden av familj, träning, en bra bok eller två men på hösten är det äpplen som upptar det mesta av tiden.

 

 

Relaterade nyheter

"Energieffektivisering har lyfts och kommit högre upp på agendan"

Efter ett år i nätverk för energieffektivisering har de deltagande företagen börjat se resultat av sitt arbete. Mycket handlar om inspiration, ny kunskap och om att frågorna kommit upp på dagordningen.
– Nu kommer det bli intressant att se hur alla paketerar lönsamma lösningar hos sig när de gjort sina energikartläggningar klart, säger Helena Runger från Aranäs fastigheter i Kungsbacka.

Företag från tre län träffas för inspirationsdag om energieffektivisering

Runt om i landet pågår just nu en satsning på nätverk med små och medelstora företag som tillsammans ska effektivisera sin energianvändning. Totalt deltar cirka 300 företag. Nu träffas deltagande företag från Västra Götaland, Värmland och Halland för första gången utanför de egna nätverken för att byta erfarenheter och inspireras.

”I nätverket lär jag mig om en väldigt viktig fråga - både ekonomiskt och hållbarhetsmässigt”

Hallå där, Per Collins, handlare på ICA Kvantum Munkebäck i Göteborg, ni deltar i energieffektiviseringsnätverket för ICA-handlare i Västsverige. Varför är det viktigt för er att vara med i nätverket?