pauline-ekoff-web-470x320.jpg

Pauline Ekoff

Projektledare och samordnare av företagsrelaterade projekt

Pauline arbetar som projektledare och samordnare av företagsprojekten, regionala noder för energikartläggningsstöd och energieffektivseringsnätverk. Hon har läst maskinteknik med inriktning mot energisystem vid Linköpings universitet. Innan Pauline började på Hållbar utveckling Väst har hon arbetat inom fjärrvärmebranschen och inom kommunal verksamhet med energifrågor.

Vid sidan av arbetet har Pauline läst en 2-årig utbildning på yrkeshögskolan i Mölnlycke och kan nu även kalla sig hållbarhetssamordnare.

Utanför arbetet fylls tiden av familj, träning, en bra bok eller två men på hösten är det äpplen som upptar det mesta av tiden.

 

 

Relaterade nyheter

”För sjöfarten finns det bara saker att vinna på att energieffektivisera"

Hallå, Peter Olsson, ordförande för Svenska Fiskares Producentorganisation (SFPO), den 12 och 19 maj arrangerar ni tillsammans med Hållbar Utveckling Väst seminarier om energieffektiv sjöfart, varför är det viktigt för sjöfarten att arbeta med energieffektivisering?

Inspirerande dag om hållbar användning av energi inom logi

Med rätt verktyg kan hotell och pensionat mer än halvera sin energianvändning. Det berättade föreläsarna på den första seminariedagen av tre om Logi & Energi, arrangerat av Hållbar Utveckling Väst. Bland metoderna för energieffektivisering fanns laddstolpar, solceller och envist gnetande.

Frukostmöte på Orust

Den 23 oktober hölls ett frukostmöte på Orust med temat Hållbarhet. Det samlade budskapet från deltagande föreläsare var att det just nu finns många olika typer av stöd för företag att söka för att arbeta med frågor som rör energi och miljö.