Fler kurser i utvärderingsmetodik under 2012

Det blir ytterligare sex tillfällen att lära sig mer om utvärderingsmetoder för energi- och klimatrådgivare samt energikontor under 2012. Tidigare har det varit fyra tillfällen spridda över landet, med det senaste i Umeå igår.

Alla kommunala energi- och klimatrådgivare och energikontor kommer att bjudas in till de nya kurstillfällena när datum och orter är klara.

I samband med årets kurser har även en handbok i utvärderingsmetodik tagits fram. Den kommer att vara klar i slutet av 2011 och distribueras då av Energimyndigheten.

HUV projektleder, FSEK (Föreningen Sveriges regionala Energikontor) är projektägare och Energimyndigheten finansierar utbildningarna.

Fler nyheter

Sveriges första solelsmässa!

Svenska Solelmässan välkomnar stora och små fastighetsägare, bygg- och fastighetsutvecklingsföretag och ägare av solelanläggningar till Uppsala Konsert och Kongress (UKK) den 9 oktober 2014. Planerar du att investera i en solelanläggning är det här rätt plats för dig.

Energikontoren Sverige i tidningen VVF-forum

Energikontoren Sveriges representerade i Almedalen

Vill du vara med och skapa Framtidsdagarna i Uddevalla?

Den 10-12 oktober arrangeras Framtidsdagarna i Uddevalla med omnejd. Vill du visa upp något som andra kan inspireras av? Framtidsdagarna är ett forum för ett grönare och mer hållbart samhälle.