hans.jpg
Hans Abrahamsson Freds- och Utvecklingsforskare på Göteborgs Universitet berättar om Social Hållbarhet

Nätverksträff i Falköping

Den 7 december hade Kommunnätverket för hållbar utveckling årets sista träff i Falköping. Fokus på dagen var Social Hållbarhet. Hans Abrahamsson Göteborgs Universitet berättade om sitt mångåriga arbete  som Freds- och Utvecklingsforskare. Ida Helander Falköping berättade om Falköpings arbete med social hållbarhet.

Den 7 december hade Kommunnätverket för hållbar utveckling årets sista nätverksträff i Falköping. Fokus på dagen var Social Hållbarhet. Hans Abrahamsson berättade om sitt mångåriga arbete som Freds- och Utvecklingsforskare på Göteborgs Universitet. Ida Helander Falköpings Kommun berättade om Falköpings arbete med social hållbarhet.

Daniel Hårdfeldt informarade om Green Buildning A-Z som är energieffektiviseringsprojekt  och Interregprojekt mellan Danamrk, Norge och Sverige.

Viktor Heineson berättade om årets sammmanställning  av Miljömålsindikatorerna.

 

Fler nyheter

Vad gör DU under trafikantveckan?

Trafikantveckan 16-22 september

Nytt informationscentrum för hållbart byggande

Det nyligen uppstartade Informationscentrum för hållbart byggande (ICHB) hjälper dig att bygga och renovera hållbart med energieffektivisering, materialval och livscykelperspektiv i fokus.

Energidag hos Skara Energi

Skara Energi arrangerar i samarbete med energi- och klimatrådgivarna på Skara kommun en dag med solenergi och elfordon torsdag den 13 september.

Föreläsning i Borås om framtidens energi

I veckan hölls en föreläsning om solceller på Kulturhuset´i Borås.

Jobba med Biogas

Trollhättan energi söker Affärsområdeschef Biogas