Sökes: projektledare inom transport och energieffektivisering

[2012-02-27] Ansökningstiden har nu gått ut och vi tackar för alla ansökningar.

Vi på Hållbar utveckling Väst söker nu nya projektledare, dels inom hållbara transporter och dels inom energieffektivisering. Sprid gärna våra annonser i dina nätverk och välkommen med din ansökan om det verkar intressant!

Tjänsten som projektledare inom transporter är en tillsvidareanställning och är fokuserad på hållbara lösningar för transporter, mobilitet och tillgänglighet. Ladda ner annonsen och läs mer.

Tjänsten som projektledare inom energieffektivisering är ett vikariat året ut och är främst fokuserad på energieffektivisering inom företag och industri, men även kommunala verksamheter. Ladda ner annonsen och läs mer.

Fler nyheter

Vill skala upp redesign av kläder till industriell nivå

Västra Götalandsregionen vill skala upp sitt re:textileprojekt för kläder till industriell nivå. En förstudie som gjorts av Textilhögskolan i Borås visar att det finns stora möjligheter, men också ett antal hinder som måste övervinnas, bland dem att skapa fungerande system för klädinsamling, logistik och produktion.

Bonde På Köpet

LRF och Sveriges bönder satsar mobilt

Ny tidning från HAV

Havs- och vattenmyndigheten ska börja ge ut en papperstidning som tar ett brett grepp om vattenfrågorna. Tidningen som ska heta Hav och vatten kommer att vara gratis och ges ut fyra gånger om året.