Sökes: projektledare inom transport och energieffektivisering

[2012-02-27] Ansökningstiden har nu gått ut och vi tackar för alla ansökningar.

Vi på Hållbar utveckling Väst söker nu nya projektledare, dels inom hållbara transporter och dels inom energieffektivisering. Sprid gärna våra annonser i dina nätverk och välkommen med din ansökan om det verkar intressant!

Tjänsten som projektledare inom transporter är en tillsvidareanställning och är fokuserad på hållbara lösningar för transporter, mobilitet och tillgänglighet. Ladda ner annonsen och läs mer.

Tjänsten som projektledare inom energieffektivisering är ett vikariat året ut och är främst fokuserad på energieffektivisering inom företag och industri, men även kommunala verksamheter. Ladda ner annonsen och läs mer.

Fler nyheter

Slutseminarium SEEMORE - med tema cykel 24 februari, Uddevalla

Välkommen på konstadsfritt slutseminarium SEEMORE - med tema cykel 24 februari, Uddevalla

Fastighetsägare, byggherrar och småhustillverkare sökes!

Energimyndigheten har nyligen öppnat en utlysning som söker fastighetsägare, byggherrar och småhustillverkare över hela landet för mätningar av energianvändningen i nybyggda lågenergihus eller hus som renoveras till att nå lågenerginivå.

Elbuss på Orust startar på måndag!

Orust kommun gör den närmaste tiden en storsatsning på att sprida kunskaper om eldriven busstrafik. Den 26 februari arrangerar man en stor seminariedag om elbussar, men under ett antal veckor i vår kommer man också att köra elbussar från olika tillverkare trafikera en specialinrättad gratislinje på Orust. Premiärturen går måndagen den 16 februari.