Sökes: projektledare inom transport och energieffektivisering

[2012-02-27] Ansökningstiden har nu gått ut och vi tackar för alla ansökningar.

Vi på Hållbar utveckling Väst söker nu nya projektledare, dels inom hållbara transporter och dels inom energieffektivisering. Sprid gärna våra annonser i dina nätverk och välkommen med din ansökan om det verkar intressant!

Tjänsten som projektledare inom transporter är en tillsvidareanställning och är fokuserad på hållbara lösningar för transporter, mobilitet och tillgänglighet. Ladda ner annonsen och läs mer.

Tjänsten som projektledare inom energieffektivisering är ett vikariat året ut och är främst fokuserad på energieffektivisering inom företag och industri, men även kommunala verksamheter. Ladda ner annonsen och läs mer.

Fler nyheter

Besök kretsloppsveckan i Borås!

I september, v 38, pågår kretsloppsveckan och Trafikantveckan i Borås

Trafikverket skyddar ängsblommor

Våra ängsblommor blir allt ovanligare och växer numera ofta vid vägkanten. Trafikverket Väst gör sitt bästa för att skydda dem och vill nu sprida sin speciella inventeringsmetod till övriga landet. Inventeringsmetoden går ut på att skanna av vägkanterna där de sällsynta och fridlysta blommorna finns, för att kunna skriva speciella förhållningsregler för driftentreprenörerna på just de sträckorna. Inventeringsmetoden är unik för Trafikverkets region Väst, och nu hoppas Trafikverkets miljöexpert Mats Lindqvist att fler av landets regioner vill följa i deras fotspår.

Energikontoren sverige i Almedalen.

Den 2 Juli deltog Energikontoren sverige med sitt seminarium på Miljöaktuellts arena i Almedalen.