Sökes: projektledare inom transport och energieffektivisering

[2012-02-27] Ansökningstiden har nu gått ut och vi tackar för alla ansökningar.

Vi på Hållbar utveckling Väst söker nu nya projektledare, dels inom hållbara transporter och dels inom energieffektivisering. Sprid gärna våra annonser i dina nätverk och välkommen med din ansökan om det verkar intressant!

Tjänsten som projektledare inom transporter är en tillsvidareanställning och är fokuserad på hållbara lösningar för transporter, mobilitet och tillgänglighet. Ladda ner annonsen och läs mer.

Tjänsten som projektledare inom energieffektivisering är ett vikariat året ut och är främst fokuserad på energieffektivisering inom företag och industri, men även kommunala verksamheter. Ladda ner annonsen och läs mer.

Fler nyheter

Sveriges första solelsmässa!

Svenska Solelmässan välkomnar stora och små fastighetsägare, bygg- och fastighetsutvecklingsföretag och ägare av solelanläggningar till Uppsala Konsert och Kongress (UKK) den 9 oktober 2014. Planerar du att investera i en solelanläggning är det här rätt plats för dig.

Energikontoren Sverige i tidningen VVF-forum

Energikontoren Sveriges representerade i Almedalen

Vill du vara med och skapa Framtidsdagarna i Uddevalla?

Den 10-12 oktober arrangeras Framtidsdagarna i Uddevalla med omnejd. Vill du visa upp något som andra kan inspireras av? Framtidsdagarna är ett forum för ett grönare och mer hållbart samhälle.