Sökes: projektledare inom transport och energieffektivisering

[2012-02-27] Ansökningstiden har nu gått ut och vi tackar för alla ansökningar.

Vi på Hållbar utveckling Väst söker nu nya projektledare, dels inom hållbara transporter och dels inom energieffektivisering. Sprid gärna våra annonser i dina nätverk och välkommen med din ansökan om det verkar intressant!

Tjänsten som projektledare inom transporter är en tillsvidareanställning och är fokuserad på hållbara lösningar för transporter, mobilitet och tillgänglighet. Ladda ner annonsen och läs mer.

Tjänsten som projektledare inom energieffektivisering är ett vikariat året ut och är främst fokuserad på energieffektivisering inom företag och industri, men även kommunala verksamheter. Ladda ner annonsen och läs mer.

Fler nyheter

Vindkraft

Uppsala Universitet, Campus Gotland, har sjösatt en onlinekurs för vindkraft.

Är du trafiksmartare än en 5-åring?

Vett & etikett i trafiken är inte givet idag, något som kanske kan ändras på med rätt inställning från tidig ålder. Under årets trafikantvecka anordnades det i Tibro och Karlsborg en information och kunskapsdag för 5 åringar kring hur man bör uppföra sig i trafiken. Fokus låg på cykling och hur man kan ta sig fram på ett kul och bra sätt med cykel!

Välkommen till Lights in Alingsås den 26 september - 2 november

 år firar Lights in Alingsås 15-års jubileum. Då passar vi på att bryta tystnaden och addera ytterligare ett sinne. En av årets stora nyheter är att ljusinstallationerna tonsätts av delar från Edward Griegs största verk: musiken till Henrik Ibsens pjäs Peer Gynt. Ljusslingan, som löper genom Nolhaga park, blir mer interaktiv över lag.