Sökes: projektledare inom transport och energieffektivisering

[2012-02-27] Ansökningstiden har nu gått ut och vi tackar för alla ansökningar.

Vi på Hållbar utveckling Väst söker nu nya projektledare, dels inom hållbara transporter och dels inom energieffektivisering. Sprid gärna våra annonser i dina nätverk och välkommen med din ansökan om det verkar intressant!

Tjänsten som projektledare inom transporter är en tillsvidareanställning och är fokuserad på hållbara lösningar för transporter, mobilitet och tillgänglighet. Ladda ner annonsen och läs mer.

Tjänsten som projektledare inom energieffektivisering är ett vikariat året ut och är främst fokuserad på energieffektivisering inom företag och industri, men även kommunala verksamheter. Ladda ner annonsen och läs mer.

Fler nyheter

Projektledare sökes - förnybar energi och hållbar samhällsutveckling

Hållbar utveckling Väst söker ny medarbetare inom förnybar energi och hållbar samhällsplanering. Vi söker även en processledare och samordnare inom nätverk för energieffektivisering i företag.

Processledare sökes – Nätverk för energieffektivisering företag

Hållbar utveckling Väst söker nya medarbetare för vår satsning för energieffektisering i företag som startar i höst. Vi söker även en samordnare.

Samordnare sökes – Nätverk för energieffektivisering i företag

Hållbar utveckling Väst söker nya medarbetare för vår satsning för energieffektisering i företag som startar i höst. Vi söker även en processledare