Sökes: projektledare inom transport och energieffektivisering

[2012-02-27] Ansökningstiden har nu gått ut och vi tackar för alla ansökningar.

Vi på Hållbar utveckling Väst söker nu nya projektledare, dels inom hållbara transporter och dels inom energieffektivisering. Sprid gärna våra annonser i dina nätverk och välkommen med din ansökan om det verkar intressant!

Tjänsten som projektledare inom transporter är en tillsvidareanställning och är fokuserad på hållbara lösningar för transporter, mobilitet och tillgänglighet. Ladda ner annonsen och läs mer.

Tjänsten som projektledare inom energieffektivisering är ett vikariat året ut och är främst fokuserad på energieffektivisering inom företag och industri, men även kommunala verksamheter. Ladda ner annonsen och läs mer.

Fler nyheter

Roger Stenström utsedd till årets energirådgivare

På EnergiRådgivarnas årliga konferens den 27 – 28/11 utses Årets Energirådgivare och Årets Framtidsföretag. Till Årets Energirådgivare har utsetts Roger Stenström, kommunal energi- och klimatrådgivare i Uddevalla, Munkedal och Lysekils kommuner.

EnergiRådgivarna är en ideell förening som arbetar för ett energieffektivare Sverige.

Nytt verktyg för klimatanpassning av fastigheter

Nordiska forskare har utvecklat ett nytt webbverktyg för klimatanpassning av fastigheter.

Lilla Edet och Bengtsfors installerar solceller

Ett äldreboende i Lilla Edet och kommunhuset i Bengtsfors får nu el från egna solceller. Därmed är 7 av 23 organisationer klara med sin del av överenskommelsen Sol i Väst.